Καστοριά – Εγνατία: Του έκαναν σήμα στο Άργος Ορεστικό και δεν σταμάτησε, ακινητοποιήθηκε στον κόμβο Βογατσικού – Σύλληψη 41χρονου (φωτο)

54325432

Συνελήφθη σήμερα (02-02-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανωτέρω, στον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής πλησίον του ανισόπεδου κόμβου Άργους Ορεστικού, να επιβαίνει ως οδηγός σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον του ανισόπεδου κόμβου Βογατσικού Καστοριάς, όπου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, 24χρονο ομοεθνή του, μη νόμιμο μετανάστη.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • -4- κινητά τηλέφωνα,
  • -5- κάρτες SIM και
  • τα χρηματικά ποσά των -210- ευρώ και -8.700- lek Αλβανίας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *