Ιδέες για αντρικό καθημερινό ντύσιμο που ξεχωρίζει!

kathimerino-antriko-ntysimo

Το στυλ σου και τα ρούχα σου είναι σημαντικά όχι απλά για να ποστάρεις την πιο ωραία φωτογραφία στο Instangram αλλά για να ξεχωρίζεις και να νιώθεις ο ίδιος άνετα! Έτσι οι συνδυασμοί που κάνεις στα ρούχα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αντρικό καθημερινό ντύσιμο που θα ξεχωρίσει!

Τα παρακάτω outfit είναι μοδάτα, άνετα και υπέροχα. Για να ντυθείς από casual και street style έως και πιο επίσημα σίγουρα θα βρεις έμπνευση με τα παρακάτω στυλ! Και επειδή η αντρική μόδα είναι στα καλύτερα της θα βρεις πολλές διαφορετικές επιλογές που σου ταιριάζουν!

Ιδέες για αντρικά καθημερινά outfits!

 

Swag καθημερινό ντύσιμο

Χωρίς μεγάλες διαφορές από το casual το swag είναι ένα αγαπημένο αντρικό ντύσιμο κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες. Γιατί λοιπόν να μην βάλεις στοιχεία swag στο αντρικό καθημερινό ντύσιμο σου;

Casual αντρικό ντύσιμο

Το casual ντύσιμο το αγαπάμε γιατί είναι το πιο άνετο ντύσιμο που υπάρχει και μας συντροφεύει στις καθημερινές μας δουλειές. Το casual όμως έχει διαβαθμίσεις οπότε μπορείς να κάνεις ένα λίγο πιο εκλεπτυσμένο αντρικό καθημερινό ντύσιμο ή ένα πιο αθλητικό αναλόγως την διάθεση σου. Δώσε βάση και στο business casual look που είναι το πιο άνετο ντύσιμο για το γραφείο!

Street style αντρικό ντύσιμο

Το street style ντύσιμο είναι το αναβαθμισμένο casual! Είναι ένα απλό καθημερινό ντύσιμο που με ορισμένες προσθήκες γίνεται πιο ιδιαίτερο και μοναδικό! Δίνει τόσο στυλ που δύσκολα θα αλλάξεις γούστο. Επίσης είναι άνετο όπως το casual και θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός!

Smart casual αντρικό καθημερινό ντύσιμο

Το στυλ αυτό μπορεί να σε συνοδεύσει τόσο στο γραφείο όσο και όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας! Είναι ένα casual με τζιν ή ακόμα και παντελόνια με σκισίματα που μπορείς να ταιριάξεις με παλτό ή σακάκι για μία νότα πιο επίσημη.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *