Ιδέες για ανδρικά casual ανοιξιάτικα outfits!

andriko-casual-ntisimo

Η άνοιξη έχει αρχικά άστατο καιρό και στην συνέχεια ζεστό σχεδόν καλοκαιρινό! Το casual ντύσιμο λοιπόν για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου είναι ιδανικό! Έτσι οι προτάσεις για casual ανοιξιάτικα outfits θα σου δώσουν ιδέες για το δικό σου ντύσιμο!

Το καθημερινό ντύσιμο ειδικά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι άνετο και δίνει επιλογές. Έτσι παρακάτω θα δεις ιδέες για αντρικά outfits που συνδυάζουν το street style με αθλητικά στοιχεία αλλά και κομψό casual ντύσιμο. Τόλμησε με τα χρώματα ή προτίμησε μονόχρωμους συνδυασμούς με καρό πουκάμισα ή σακάκια!

Αντρικά jackets για ανοιξιάτικο ντύσιμο

Η άνοιξη έχει γενικά γλυκό καιρό αλλά συνήθως άστατο. Για την βραδινή δροσιά ή τις μέρες που βρέχει ένα ελαφρύ τζάκετ συνδυάζεται τέλεια για τις βόλτες αλλά και για το γραφείο. Μπορείς να βάλεις sneakers με slim παντελόνια jean ή υφασμάτινα. Για να κάνεις την διαφορά βάλε ένα χρωματιστό jacket ή ένα τύπου στρατιωτικό. Τα ρούχα με prints είναι πολύ στην μόδα και φέτος.

 

Αντρικό ντύσιμο με πουκάμισο

Για casual ανοιξιάτικα outfits τόσο τα απλά πουκάμισα όσο και τα jean πουκάμισα είναι η πιο trendy επιλογή. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή ανοικτό με t-shirt, και παντελόνι και παπούτσια της επιλογής σου. Αυτό είναι ένα ντύσιμο παντός καιρού και πολύ άνετο!

 

Ελαφρύ αντρικό ντύσιμο για την άνοιξη

Είναι γνωστό πως την άνοιξη οι περισσότερες μέρες θυμίζουν καλοκαίρι. Έτσι τις μέρες αυτές κοντομάνικες μπλούζες με τζιν και sneakers αλλά και σορτς είναι τέλεια για να σε κρατούν δροσερό! Ο συνδυασμός λευκού t-shirt, με μαύρο ή τζιν παντελόνι και sneakers δεν πέφτει ποτέ έξω. Τόλμησε να ξεχωρίσεις με την επιλογή κόκκινου παντελονιού σε συνδυασμό με μπλούζα με ρίγες!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...