Η Sharon Stone στο εξώφυλλο του Vogue γυμνή, κόβει την ανάσα [pics]

sharonstone-768x512

Αν κάνει ξέρει να κάνει καλά η Sharon Stone είναι να αποδεικνύει πόσο τολμηρή και ακομπλεξάριστη είναι. Το έκανε ποζάροντας για το εξώφυλλο της πορτογαλικής έκδοσης του Vogue.

Άλλοτε θυμίζοντας τη θρυλική σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» και άλλοτε topples. Σε όλες αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένα από τα απόλυτα sex symbols. Άλλωστε σχεδόν αυτός είναι και το τίτλος του εξωφύλλου: sex issue[s].

Σε μια από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της, η Sharon Stone ποζάρει με τα πόδια ανοιχτά (εξ ου και ο παραλληλισμός με το Βασικό Ένστικτο), μαύρο δικτυωτό καλσόν και γόβες κι ένα σακάκι να κρύβει το στήθος της.

Σε μια άλλη, κολυμπά γυμνόστηθη…

Η 61χρονη σούπερ σταρ περιγράφει πως στο ξεκίνημα της καριέρας της, κάποιοι δεν τη θεωρούσαν, ας το πούμε ικανή (εκείνη το περιγράφει με τη λέξη που θα δείτε παρακάτω), να κάνει καριέρα. Και τους διέψευσε, όχι απλά κατηγορηματικά. Αλλά εμφατικά.

«Όταν ξεκίνησα σε αυτή τη βιομηχανία (σ.σ. του κινηματογράφου), ο όρος fuckable χρησιμοποιούνταν από τα στελέχη των στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχες τα φόντα για να πάρεις έναν ρόλο. Συνήθιζαν να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και συζητήσουν αν κάποια από εμάς ήταν fuckable. Πίστευαν πως εγώ δεν ήμουν», λέει.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...