Η… σύλληψη της Πάολα στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

paola-19-5-2019

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Πάολα, δίνοντας δύο συναυλίες που ξεσήκωσαν τους Ελληνες ομογενείς.

Οι συναυλίες της ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, sold out και οι δύο, με τους Ελληνες ομογενείς να διασκεδάζουν με τα τραγούδια της αλλά και να μένουν… άναυδοι με την εξτρίμ και εξαιρετικά σέξι εμφάνισή της.

Η Πάολα… συνελήφθη στη Νέα Υόρκη

Και δεν ήταν μόνο η σούπερ σέξι εμφάνιση και το ιδιαίτερο στιλ της Πάολα που προκάλεσα αίσθηση. Η τραγουδίστρια, όπως φαίνεται, έχει και κάπως ιδιαίτερο… χιούμορ, αφού πόσταρε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία που την απεικονίζει να την μεταφέρουν σιδηροδέσμια, με χειροπέδες, τρεις αστυνομικοί του NYPD και να την βάζουν στο περιπολικό.

Το… χιούμορ της Πάολα με τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη

Το παράπτωμα για το οποίο… συνελήφθη η Πάολα, ήταν… καταστροφή των χώρων όπου εμφανίστηκε στις ΗΠΑ, όπως η ίδια αποκάλυψε στη σχετική λεζάντα των φωτογραφιών του που πόσταρε, αποκαλύπτοντας ότι το όλο σκηνικό με τη σύλληψη δεν είναι παρά… χιούμορ «Συνελήφθη για ολοσχερή καταστροφή στους χώρους όπου εμφανίστηκε στην Αμερική! #Soldout #queenp», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *