Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή επαγγελματική έκθεση Τουρισμού International French Travel Market

7IMG_20191004_122001

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή επαγγελματική έκθεση Τουρισμού International French Travel Market

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή επαγγελματική έκθεση Τουρισμού International French Travel Market (I.F.T.M.)-TOP RESA από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2019 στο Παρίσι ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στην Αίθουσα 1 Περίπτερο U74.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση η Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κα. Κατερίνα Δαδαμόγια.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και bloggers από τη Γαλλία και άλλες χώρες καθώς και με το γαλλικό και διεθνές κοινό της έκθεσης, προβάλλοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.

Παράλληλα εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γευθούν ορισμένα από τα μοναδικά διατροφικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας τα οποία απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη γαλλική αγορά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ώστε να εντάξουν τη Δυτική Μακεδονία σε νέα ή υφιστάμενα τουριστικά πακέτα με προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κα. Δήμητρα Βοζίκη, επιβεβαιώθηκε η έναρξη συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη γαλλική τουριστική αγορά με ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης για τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού (fam/press trips) εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.

 

  

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *