Η νέα τάση στα γυαλιά ηλίου που θα σε συναρπάσει -Τέρμα οι μικροσκοπικοί φακοί

yellowlens708

Tις τελευταίες σεζόν, η απόλυτη τάση στα γυαλιά ηλίου ήταν μία και εντελώς ξεκάθαρη.

Οι tiny μικροσκοπικοί φακοί, -αλά Matrix-, φορέθηκαν πολύ από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, μοντέλα και fashion influencers.

Aν και δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά και προστατευτικά απέναντι στις ακτίνες UV, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μοντέρνο και δυναμικό στιλ τους.

Κανείς άλλος, εκτός από ένα στιλ που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, από το παρελθόν. Τα πιο καυτά κορίτσια, που καθορίζουν τις τάσεις στο Instagram, επιλέγουν τώρα κάτι διαφορετικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό: μεγάλα, ρετρό, σε στιλ της δεκαετίας του ’70 γυαλιά που συνοδεύονται από vintage κίτρινους φακούς. Η νέα-παλιά τάση που επιστρέφει έχει κερδίσει ήδη τις πιο ενημερωμένες.

Και αν τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου δεν ήταν από τα αγαπημένα σας, αυτό το φρέσκο, καλοκαιρινό σχέδιο, μπορεί να είναι αυτό που αναζητούσατε. Ή ίσως είστε απλώς λάτρεις των γυαλιών και θέλετε να φοράτε πάντα όλες τις νέες τάσεις πρώτες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα γυαλιά δίνουν cool χαρακτήρα σε κάθε outfit και μοιάζουν να ξεπήδησαν από μια αιώνια εφηβεία. Γι’ αυτό μας αρέσουν.

Δείτε πώς η Pernille Teisbaek, η Irina Lakicevic, η Maria Bernad και η Emili Sindlev, φορούν το νέο hot trend και μιμηθείτε τις για ένα αξεπέραστα σύγχρονο, summer look.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *