«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Νεϊμάρ για πέντε χρόνια»

NEYMAR1-1-768x506

Η “Sport” αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νεϊμάρ και η επιστροφή του Βραζιλιάνου στους Καταλανούς μοιάζει πιθανότερη από ποτέ. Όπως επισημαίνεται, οι σχετικές υπογραφές θα… πέσουν μόλις βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι “μπλαουγκράνα” θα προσπαθήσουν να βάλουν και έμψυχο αντάλλαγμα στην κουβέντα, βάζοντας πιθανότατα τον Φιλίπε Κουτίνιο στο deal.

Την ίδια στιγμή, ο Νεϊμάρ φαίνεται πως θα υπογράψει ένα συμβόλαιο (πέντε ετών) το οποίο θα του αποφέρει λιγότερα χρήματα από εκείνα που λαμβάνει στη γαλλική ομάδα. Συγκεκριμένα από τα 36.8 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει το χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να υποχωρήσει στα 24 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ συμφώνησε σε όλους τους όρους που έβαλε ο ισπανικός σύλλογος, χωρίς καν να υπάρξει διαπραγμάτευση, δείχνοντας έτσι το πόσο πολύ θέλει να γυρίσει στο “Καμπ Νου”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...