Η Κατερίνα Ντούσκα απαντά στον Ρότζερ Γουότερς που της ζήτησε να μην πάει στη Eurovision

katerina-duska-better-love-eurovision

Η υποψήφια με την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στο πρώην μέλος των Pink Floyd, που την καλούσε να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό.

«Είστε ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς μου ήρωες και σας ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σας και τον χρόνο που διαθέσατε» έγραψε λοιπόν η Κατερίνα Ντούσκα τη Δευτέρα στον λογαριασμό της στο Facebook, απευθυνόμενη στον Ρότζερ Γουότερς: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο καλλιτεχνικό σας έργο και στέκομαι δίπλα σας στον διαρκή σας αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα» πρόσθεσε.
«Την διοργάνωση στην οποία φέτος συμμετέχω την παρακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, δεν ανήκει σε κανένα κράτος» σημειώνει σε άλλο μέρος της εκτενούς της ανάρτησης, την οποία έκανε στα ελληνικά και στα αγγλικά. «Πάντα πίστευα πως η δύναμη της τέχνης είναι τεράστια, πως μπορεί ν’ αποτελέσει στάση και ισχυρό ερέθισμα. Κατ´ επέκταση, δε θεωρώ πως ο αποκλεισμός της θα είχε δημιουργικό αποτέλεσμα»
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *