Η Αννα και η Μαρία από «Το Νησί» αγνώριστες και κούκλες, 9 χρόνια μετά την σειρά [βίντεο]

anna-maria-apo-nisi

Συνάντηση μετά από 9 χρόνια έδωσε η «Αννα» και η «Μαρία» από την τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή «Το Νησί».

Ο λόγος για την Αναστασία Τσιλιμπιού και την Ιφιγένεια Τζόλα οι οποίες μετά από 9 χρόνια συναντήθηκαν ξανά και μίλησαν για τις ζωές του αλλά και για την σειρά από την οποία έγιναν γνωστές.

Μιλώντας στην κάμερα και δείχνοντας πόσο έχουν αλλάξει από τότε που παιζόταν η τηλεοπτική σειρά, τα δύο κορίτσια αποκάλυψαν πως πλέον σπουδάζουν.

Η Ιφιγένεια σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις και φέτος έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο πολιτισμού και πέρασε σε δραματική σχολή.

Ενώ η Αναστασία μετά τις Πανελλήνιες ασχολήθηκε αμέσως με την υποκριτική φεύγοντας για την Τουρκία, όπου πρωταγωνίστησε σε σήριαλ, ενώ στα πλάνα της είναι να συνεχίσει να διεκδικεί μια καριέρα στο εξωτερικό.

Τα κορίτσια εξήγησαν ότι ήταν πάρα πολύ καλές φίλες όταν συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκαν.

«Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά με την Αναστασία, ήμασταν καλές φίλες, ήμασταν όλη την ώρα μαζί, παίζαμε, αλλά μετά λόγω προγραμμάτων, υποχρεώσεων και απόστασης χαθήκαμε!», είπε η Ιφιγένεια.

Επίσης, δήλωσαν ότι δεν είχαν ανταγωνισμό μεταξύ τους στα γυρίσματα και το μόνο που σκεφτόντουσαν ήταν να πουν καλά τα λόγια τους και μετά να πάνε να παίξουν.

iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *