Εργομετρικά τεστ των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

ΦΩΤΟ-1-15

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν από το στέλεχος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, προπονητή κ. Γκουντούλα Απόστολο, εργομετρικά τεστ στους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας, αλλά και της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμό, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά που τους έχουν διδάξει οι προπονητές τους.

Ο κ. Γκουντούλας πραγματικά ενθουσιάστηκε από τον αριθμό των αθλητών που συμμετείχαν στο προαναφερθέν τεστ, αλλά κυρίως από την υψηλή τεχνική που έδειξαν οι αθλητές του Ν.Ο.Κ. Είδε πραγματικά βήματα προόδου και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των αθλητών του Ομίλου.

Το σπουδαίο έργο που πραγματοποιείται τους τελευταίους μήνες άρχισε πλέον να αποδίδει καρπούς και υπάρχει έκδηλη αισιοδοξία πως στο κοινόβιο του Δεκεμβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχινιά του Μαραθώνα υπό την εποπτεία του εθνικού προπονητή κ. Κοντομανώλη, θα συμμετέχουν αυτή τη φορά και αθλητής/αθλήτρια ή αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, μετά από πολλά χρόνια απουσίας αθλητών από την Εθνική ομάδα κωπηλασίας. Η σκληρή και μεθοδική δουλειά άρχισαν να αποδίδουν καρπούς και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για τον Όμιλο που τόσες μεγάλες στιγμές έχει χαρίσει στην Ελληνική κωπηλασία.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *