Εκπληξη: Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η Πάολα [εικόνες]

paola-xeria-708

Για την προσωπική ζωή της Πάολα ξέρουμε ελάχιστα.

Δημοσίευμα της Espresso, ωστόσο, αναφέρει ότι η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ερωτευμένη με έναν γνωστό ηθοποιό.

Το πρόσωπο, έκπληξη. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, Πάολα και Καλφαγιάννης πραγματοποιούν συχνά εξόδους στον Κεραμεικό, για ποτό και φαγητό, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Βέβαια, όσοι τους έχουν δει από κοντά υποστηρίζουν ότι, εκ πρώτης όψεως, δεν… ταιριάζουν και ιδιαίτερα. Πάντως, δεδομένου ότι και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων εκτός δουλειάς, χαλαροί και άνετοι, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ίσως μοιράζονται περισσότερα κοινά από όσα εξ’ όψεως θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς με μια πρώτη ματιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γνωρίστηκαν όταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ξεκίνησε μαθήματα πιάνου για τις ανάγκες του νέου του ρόλου και τότε συνάντησε την Πάολα και μίλησαν για τη μουσική.

Το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους θα το δείξει ο χρόνος.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *