Ειδικός φρουρός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών Καστοριάς

eidikoi-frouroi

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθησαν πέντε ιδιώτες και ένας Ειδικός Φρουρός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και αλλοδαπός, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς πραγματοποίησαν έρευνα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ειδικός Φρουρός και επέβαιναν δύο ιδιώτες.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν 13 ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 560 γραμμαρίων, τις οποίες θα παρέδιδαν σε ιδιώτη, ο οποίος συνελήφθη κατά την πρόοδο της έρευνας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που επακολούθησαν σε οικίες συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 6 κιλά και 576 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ναρκωτικό χάπι “ECSTASY” (σε τρίμμα),
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • τρεις μεταλλικοί τρίφτες,
  • 50 ευρώ,
  • έξι κινητά τηλέφωνα και
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, το κατασχεθέν όχημα θα αποσταλεί στην αρμόδια Τελωνειακή Αρχή για φύλαξη, ενώ τα λοιπά αντικείμενα – πειστήρια θα σταλούν στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *