Διεθνές βραβείο για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς

homo-faber

Η συμμετοχή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου -Λυκείου Καστοριάς στον 16ο Διεθνή διαγωνισμό ποίησης – Θεάτρου στην Τεργέστη της Ιταλίας «Castello di Duino» μας έφερε μια αναπάντεχη ίσως διάκριση. Για εμάς όμως που καθημερινά έχουμε την ευθύνη της προόδου των μαθητών μας ήταν μια διάκριση  φυσικό επακόλουθο της επιμέλειας τους, της δίψας τους για μάθηση και τις πρωτοβουλίες που θετικά δέχονται να αναλάβουν.

Οι μαθητές μας για σχεδόν δύο μήνες υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων καθηγητών τους, κ. Τζιλίνη Αναστασίου και κ. Παπανικολάου Ειρήνης,  ετοίμασαν και επιμελήθηκαν το γραπτό κείμενο της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, πλαισιώνοντας την με ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για την ζωή του προϊστορικού ανθρώπου  αναδεικνύοντας τον παραλίμνιο οικισμό Δισπηλιού.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή της προϊστορικής Αρχαιολογίας κ. Κωτσάκη Κωνσταντίνο για την καθοδήγηση και τα μαθήματα του και τον πρόεδρο της ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ του Δήμου Καστοριάς κ. Σωκράτη Πέλκα για την διάθεση του χώρου του Λιμναίου οικισμού για το γύρισμα της ταινίας.

Επόμενη στάση λοιπόν Τεργέστη!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *