Διαρροή: Η έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo Tonale

alfa_romeo_tonale_leak_2

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως η Alfa Romeo ετοιμάζει μια έκδοση παραγωγής της Tonale μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή του πρωτοτύπου στην Έκθεση Γενεύης, όμως σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφίες ενός μοντέλου προ-παραγωγής οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, η Tonale διατηρεί τις γραμμές του πρωτοτύπου, με τις αναμενόμενες αλλαγές ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές μοντέλου παραγωγής. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν τα πιο παχιά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, οι συμβατικοί καθρέπτες και οι τροχοί μικρότερης διαμέτρου με ελαστικά παραγωγής.

Το μοντέλο φαίνεται να είναι παρκαρισμένο στις εγκαταστάσεις της Alfa Romeo ανάμεσα σε αντίστοιχου μεγέθους οχήματα του ανταγωνισμού όπως τα Audi Q3, BMW X2, Range Rover Evoque, με σκοπό να αξιολογηθεί ο σχεδιασμός του.

Η εικόνα του ταμπλό δείχνει επίσης πιο κοντά στην παραγωγή με ψηφιακό πίνακα οργάνων, νέα οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και φυσικά πλήκτρα κάτω από τους αεραγωγούς του κλιματισμού.

Δεδομένου του ότι η Tonale αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, το εικονιζόμενο μοντέλο είναι πολύ πιθανό να αποτελεί ένα από τα πολλά πρωτότυπα προ-παραγωγής, με τη διαδικασία του σχεδιασμού να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *