Διαμαντίδης: «Σωστά αποσύρθηκα»

DIMIS_519_355

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης… αποζημιώνεται με τις ώρες που περνάει με τα παιδιά του και ούτε στο ελάχιστο δεν μετανιώνει που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Επίσης, σχολίασε τη φετινή σεζόν και το πόσο πολύ κουράζονται οι αθλητές με τα απανωτά παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Διαμαντίδη στο Cosmote Sports

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα που αποσύρθηκα, είμαι πολύ καλά. Γεμίζω τις ώρες με τα παιδιά μου. Η φετινή σεζόν είναι πολύ δύσκολη με παιχνίδια και ταξίδια. Τα παιδιά καταπονούνται. Ήταν σωστή επιλογή να αποσυρθώ. Δεν σκέφτομαι κάτι. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλη σεζόν. Δεν πρέπει να σκέφτονται οι παίκτες για τις έξι ήττες. Σκέφτονται το κάθε ματς που έρχεται, στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

Ερωτηθείς για το ποια φάση είναι… πιο πολύ Διαμαντίδης, είπε: «Δεν θα κάτσω να ξεχωρίσω ποια φάση είναι πιο πολύ Διαμαντίδης. Μου έχουν μείνει από το μπάσκετ τα τρόπαια που έχω. Το συναίσθημα του τροπαίου με την Εθνική είναι τεράστιο ή οι σχέσεις που έχω αναπτύξει με αρκετά παιδιά. Βρισκόμαστε έξω με πολλούς. Τώρα που δεν παίζεις μπάσκετ τους βλέπεις, συζητάτε, γελάτε και θυμάστε. Το έχω ξαναπεί, αλλά ήμουν πραγματικά ευλογημένος που ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Μου δόθηκε το ταλέντο ή η δυνατότητα, δεν ξέρω πώς να το πω. Πέρασα πολύ ωραία».

Και κατέληξε: «Προς το παρόν δεν θα γράψω τίποτα. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, θα δούμε όταν έρθει εκείνη ώρα. Γεμίζω τις ώρες μου με πράγματα που δεν είχα κάνει. Δεν θα σας πω τι κάνω. Αλλά, ας πούμε, δεν είχα κάτσει μία ολόκληρη μέρα με τα παιδιά μου. Ασχολούμαι με τα παιδιά μου, είναι το πιο ωραίο πράγμα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *