Δεν θα πιστεύετε ποιο αξεσουάρ επιστρέφει -Από τα 20s στο Coachella και στην γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου

gantia000

Αυτές τις μέρες το γεγονός που απασχολεί τον κόσμο της μόδας έχει όνομα και λέγεται Coachella.

To μουσικό φεστιβάλ της Καλιφόρνια συγκεντρώνει κάθε χρόνο αμέτρητους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς και λαμπερές παρουσίες από τον χώρος της μόδας. Μοντέλα και influencers βρίσκονται εκεί και συναγωνίζονται με τα πρωτότυπα, bohemian, φεστιβαλικά λουκ τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από το Coachella αναδύονται fashion και beauty trends.

Αυτή την φορά ήταν οι αδελφές Jenner που ήρθαν να επιβεβαιώσουν την επιστροφή ενός ιδιαίτερου αξεσουάρ.

Πρόκειται για μία επιστροφή από την δεκαετία του 1920 και θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει ένα τόσο vintage κομμάτι σε ένα τόσο μοντέρνο στιλ όπως αυτό του διάσημου μουσικού event.

Και η αλήθεια είναι πώς δεν θα φορούσατε με τίποτα μακριά γάντια μέσα στην άνοιξη εκτός αν σας έλεγαν Kendall ή Κylie.

Σωστά διαβάσατε, τα μακριά γάντια είναι ξανά επίκαιρα και φοριούνται, όχι μόνο σε επίσημες περιστάσεις, αλλά και σε fashionable εμφανίσεις.

Πολύ πριν τα φορέσουν οι διάσημες σταρ τα είδαμε στο runway της Marine Serre για το φθινόπωρο αλλά και στις Εβδομάδες Μόδας στα χέρια των πιο ενημερωμένων fashionista. Tα μακριά evening gloves αποπνέουν θηλυκότητα άλλης εποχής και συνοδεύουν τέλεια τα αμάνικα φορέματα ακόμα και την άνοιξη.

Το brand «Τhe Αttico» με τα εντυπωσιακά glam φορέματα με φτερά δημιουργεί αληθινά λουκ αλά Charleston.

Γάντια από μετάξι, δέρμα ή ακόμα και σαγηνευτική διαφάνεια ή με περίεργα prints όπως αυτά της Κendall μας κεντρίζουν την στιλιστική περιέργεια. Το φθινόπωρο θα πρωταγωνιστήσουν σε preppy σύνολα με στέκες στα μαλλιά και θα μας κρατήσουν ζεστές.

Μέχρι τότε όμως θα τα φορέσουμε με το αγαπημένο μας φόρεμα τα δροσερά ανοιξιάτικα βράδια και γιατί όχι στις συναυλίες που έρχονται.

 

bovary.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *