Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός Σωτήρης Τζεβελέκος -Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του [εικόνες]

sotiris-tzevelekos-aspromavri

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος είναι ένας από τους ηθοποιούς που μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο τη δεκαετία του ’80.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1968, στο έργο του Μολιέρου «Ταρτούφος». Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με πολλούς και αξιόλογους θιάσους. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο κατά τη δεκαετία του ’70. Έχει αρκετές συμμετοχές και στην τηλεόραση.
Βραδινή έξοδος για τον ηθοποιό με τη σύζυγό του
Ο αγαπημένος ηθοποιός, για ένα διάστημα εργάστηκε και ως ταξιτζής. Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ως συνταξιούχος στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, μαζί με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες της δεκατίας του ΄80 μαζί με τον σύζυγό της.
Κώστας Αρζόγλου-Σωτήρης Τζεβελέκος-Έφη Θεοχάρη
Κώστας Αρζόγλου-Σωτήρης Τζεβελέκος-Έφη Θεοχάρη

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γνωστό ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «10 μικροί νέγροι στο θέατρο Ακάδημος», μαζί με τη γυναίκα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο χρόνος του έχει φερθεί καλά, καθώς δεν έχει αλλάξει και πολύ.
Σπύρος Μπιμπίλας-Έφη Θεοχάρη-Σωτήρης Τζεβελέκος
Σπύρος Μπιμπίλας-Έφη Θεοχάρη-Σωτήρης Τζεβελέκος
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *