Βαρετό σεξ, τέλος: Ζευγάρια που κάνουν απίστευτο σεξ, αποκαλύπτουν το μυστικό τους

zeygari-agkalia-kouzina-2019-10-15

Στη ζωή μας προσπαθούμε να τα έχουμε όλα έτσι όπως τα φανταζόμαστε. Εργασία, υγεία, σχέσεις, σεξ… βρίσκονται σε έναν ασταμάτητο παιχνίδι ικανοποίησης.

Ακόμη και τη σεξουαλική μας ζωή ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να την κάνουμε καλύτερη. Πρόσφατη μελέτη της Calexotics, διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που λένε ότι κάνουν απίστευτο σεξ έχουν ένα κοινό: Βάζουν κοινούς στόχους με το έτερον τους ήμισυ, όχι μόνο στον τομέα του σεξ.
Τι λέει η έρευνα για το σεξ

Η έρευνα διαπίστωσε πως το 93% των συμμετεχόντων που κάνουν θεϊκό σεξ θέτουν καθημερινούς στόχους για τους εαυτούς τους. Αντίθετα, το 52% που εκτιμά ότι η σεξουαλική του ζωή είναι βαρετή ή ανύπαρκτη, δεν θέτει συχνά στόχους. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 84% των ζευγαριών που θέτουν κοινούς στόχους κάνουν απίστευτο σεξ σε σύγκριση με το 42% των ζευγαριών που δήλωσαν ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι «βαρετή ή ανύπαρκτη».

Μάλιστα, τα ζευγάρια που χαρακτήρισαν τη σεξουαλική τους ζωή «εξαιρετική», δήλωσαν διατεθειμένα να επισκεφτούν έναν σύμβουλο σχέσεων ή sex therapist. Πολλοί από τους στόχους που έθεταν τα ζευγάρια αφορούσαν θέματα υγείας και γυμναστικής, σεξ, σχέσεων και χρημάτων.

Περίπου το 44% των ζευγαριών δήλωσε ότι οι στόχοι που έθεσαν από κοινού σχετίζονταν με το σεξ και είχαν να κάνουν με τη συχνότητα, τη δοκιμή νέων στάσεων αλλά και την προσπάθεια να είναι πιο χαλαροί και ανοικτοί. Ωστόσο, τα ζευγάρια που έβαλαν πιο συναισθηματικούς στόχους, ήταν πιο ανοιχτοί και αξιόπιστοι. Κατά τον καθορισμό στόχων θέματα όπως τα οικονομικά, τέθηκαν από το 79% των ζευγαριών, το οποίο είπε ότι συζητούν θέματα σχετικά με τις δαπάνες και το μπάτζετ. Παλιότερη έρευνα είχε διαπιστώσει ότι περισσότερο σεξ φέρνουν τα emojis στα chats, υποστηρίζοντας ότι βοηθούν την αλληλεπίδραση.
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *