Αν είστε άνω των 40, αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για εσάς

haircut-570_1

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες στην ομορφιά, που πρέπει όλες να ακολουθούμε πιστά.

Κάθε γυναίκα ανάλογα με την προσωπικότητά της, τα χαρακτηριστικά της, τις ανάγκες της καθημερινότητάς της επιλέγει το στιλ που της αρέσει τόσο στον τομέα της μόδας, όσο και στην ομορφιά και το υιοθετεί.

Τα μαλλιά αποτελούν βασικό στοιχείο της εμφάνισής μας. Ένα κούρεμα, μία αλλαγή στο χρώμα, ακόμα και ένα χτένισμα μπορεί να αλλάξει τη συνολική μας εμφάνιση.

Στο σημερινό μας άρθρο θα κάνουμε focus στις γυναίκες άνω των 40. Είναι οι γυναίκες που έχουν ανακαλύψει απόλυτα τι τους ταιριάζει, νιώθουν σιγουριά για τον εαυτό τους και μπορούν να υποστηρίξουν την πιο τολμηρή αλλαγή καλύτερα από κάθε άλλη.

Γυναίκα που χαμογελάει/Shutterstock
Γυναίκα που χαμογελάει/Shutterstock

Αν πρέπει λοιπόν να προτείνουμε ένα κούρεμα, το οποίο είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 40, τότε θα πούμε αναμφισβήτητα το κοντό καρέ.

Είναι το κούρεμα που μία κοπέλα στην εφηβεία φοβάται να το κάνει, γιατί νομίζει ότι θα χάσει τη θηλυκότητά της, το sexy style που της χαρίζουν τα μακριά μαλλιά της. Λίγο αργότερα ίσως το τολμήσει αλλά δεν το κόψει αρκετά κοντό, θα επιλέξει ένα lob, στο ύψος των ώμων.

Η γυναίκα όμως που έχει πατήσει τα 40, θα πει ναι στο κοντό, κλασσικό καρέ.

Bob haircut/Shutterstock
Bob haircut/Shutterstock

Και αυτό γιατί είναι ένα κούρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορεί να έχει αυστηρό, κλασσικό χαρακτήρα αλλά μπορεί να χαρίσει sexy διάθεση στην εμφάνιση αρκεί να συνδυαστεί με το κατάλληλο makeup look-ένα αισθησιακό χρώμα στα χείλη, τονισμένες βλεφαρίδες και έντον ζυγωματικά.


Stylish καρέ μαλλί/Shutterstock

Το κοντό καρέ δε χρειάζεται πολλά για να απογειώσει το γυναικείο στιλ. Αρκούν 5 λεπτά να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας να πετύχουμε ένα αυστηρό ίσιωμα ή ένα πιο χαλαρό, wavy look για να έχουμε την ιδανική εμφάνιση.

Είστε έτοιμες λοιπόν γι αυτή την αλλαγή στο hairstyle σας;

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...