Αν δεν βάλεις αυτά τα παπούτσια φέτος, θα είσαι εντελώς out of fashion

an-den-valeis-afta-ta-papoutsia-fetos-tha-eisai-out-of-fashion.col-8

Μπορεί οι cowboy boots να μας απασχόλησαν πολύ γύρω στο 2000, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχουν την “τιμητική” τους και αυτή τη σεζόν, καθώς τις γνωρίσαμε τότε, αλλά φέτος τις βλέπουμε στην πιο ανανεωμένη και δροσερή εκδοχή τους.

Το καουμπόικο στιλ αναγεννήθηκε πιο εξελιγμένο και μοντέρνο από ποτέ για το φθινόπωρο και το χειμώνα, ενώ αναμένεται να είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Τις είδαμε σε collection διάσημων οίκων μόδας, τις βλέπουμε και στα street style των it girls. Ωστόσο τις έχουμε ξανασυναντήσει και στις εμφανίσεις των celebrities σε διάφορα φεστιβάλ, όπως της Alessandra Ambrosio στο Coachella και το Burning Man.

Γι’ αυτό εάν έχεις κάπου φυλαγμένες καουμπόικες μπότες, δεν έχεις παρά να τις βγάλεις από το πατάρι ή την αποθήκη, να τις ξεσκονίσεις και να τις βάψεις. Και θα δείχνουν και πάλι σαν καινούριες.

Μπορείς μάλιστα να τις συνδυάσεις εύκολα με boho φόρεμα, κοντό σορτς, μίνι φούστα, κολάν ή skinny jeans. Μονόχρωμες ή πολύχρωμες, με σχέδια ή διακοσμητικά στοιχεία, δερμάτινες ή λουστρίνι ένα είναι σίγουρο: ότι θα κλέψουν την παράσταση. Εάν φορεθούν σωστά, μπορούν να απογειώσουν το λουκ και να το κάνουν πολύ ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι these boots are made for walking.

Δείτε μερικά λουκ με cowboy boots:

 

Τις είδαμε σε collection διάσημων οίκων μόδας, τις βλέπουμε και στα street style των it girls.

 

Γι’ αυτό εάν έχεις κάπου φυλαγμένες καουμπόικες μπότες, δεν έχεις παρά να τις βγάλεις από το πατάρι ή την αποθήκη

 

Μπορείς μάλιστα να τις συνδυάσεις εύκολα με boho φόρεμα, κοντό σορτς, μίνι φούστα, κολάν ή skinny jeans.

 

Μονόχρωμες ή πολύχρωμες, με σχέδια ή διακοσμητικά στοιχεία, δερμάτινες ή λουστρίνι ένα είναι σίγουρο: ότι θα κλέψουν την παράσταση.

 

Εάν φορεθούν σωστά, μπορούν να απογειώσουν το λουκ και να το κάνουν πολύ ενδιαφέρον.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *