Ανδρικοί συνδυασμοί ρούχων για να φορέσεις τα Χριστούγεννα!

sindiasmoi-antikon-rouxon-xristougenna

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες μέρες και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε περίπτωση. Μπορεί να έχεις ήδη αποφασίσει πως θα περάσεις τη μέρα των Χριστουγέννων, αλλά μπορεί ακόμη να μην έχεις κανονίσει τίποτα. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, το the-man.gr έχει φροντίσει να σου προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς ρούχων για να μην βρεθείς απροετοίμαστος ότι κι αν κάνεις εκείνη την ημέρα.

 

Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο την ημέρα των Χριστουγέννων

 

Δείπνο Χριστουγέννων

Πολλές οικογένειες, αλλά και παρέες, επιλέγουν να κάνουν ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο αυτή τη μέρα. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς λίγο πιο επίσημα ρούχα.

Οι περισσότεροι επιλέγουν να φορέσουν κοστούμι. Αν, όμως, κρυώνεις, τότε μπορείς να φορέσεις μερικά ρούχα ακόμη. Αντί για γιλέκο μπορείς να φορέσεις μια ζακέτα, και αντί για πουκάμισο ένα πουλόβερ. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που προτιμάνε πολλοί άντρες για τα Χριστούγεννα. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις αποχρώσεις που είναι πάντα στη μόδα και μπορούν να ξαναφορεθούν. Οι καλύτερες επιλογές είναι το γκρι, το σκούρο μπλε ή το καφέ.

Έξοδος για ποτό

Τι καλύτερο από το να βγεις έξω με την παρέα σου και να πάτε για ένα ποτό στο γνωστό μπαράκι; Είτε βγεις με τους φίλους σου είτε με την οικογένεια σου, τα ρούχα σου θα πρέπει να ταιριάζουν σε όποιο μέρος κι αν βρεθείς για ποτό. Βασικός σου στόχος είναι να δημιουργήσεις ισορροπίες και να μην ντυθείς υπερβολικά.

Όταν βγεις για ποτό, πρέπει να προσέξεις να μην ντυθείς όπως κάθε φορά που βγαίνεις έξω. Αντί να βάλεις πάλι ένα Oxford πουκάμισο και ένα δερμάτινο μπουφάν, δοκίμασε να φορέσεις ένα κοστούμι σε μπεζ απόχρωση. Είναι ιδανικό για την ημέρα αυτή και δεν σε δεσμεύει ως ένα υπερβολικά επίσημο ντύσιμο.

Αν, ωστόσο, δεν είσαι φαν του κοστουμιού, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο άλλο είδος παλτό. Όσο για τα ρούχα σου μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό πουκάμισο και ένα παντελόνι chinos μαζί με ένα παλτό σε απαλό καφέ χρώμα. Φυσικά, μια τέτοια εμφάνιση χρειάζεται κι ένα επίσημο παπούτσι.

Αν πάλι κρυώνεις και το πουκάμισο σου φαίνεται αρκετά λεπτό για να βγεις έξω, τότε μπορείς να φορέσεις μια ζιβάγκο μπλούζα. Μπορείς να τη συνδυάσεις με παπούτσια σε απόχρωση ανοιχτό καφέ, ή να φορέσεις μερικά ουδέτερα χρωματικά ρούχα.

Οικογενειακές συγκεντρώσεις

Μπορεί να μην τρελαίνεσαι για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μπορεί να δεις όλη την οικογένεια σου, ακόμη και τα μακρινά ξαδέρφια σου που έχεις να τα δεις χρόνια! Αν θέλεις, λοιπόν, να σε θαυμάσουν όλοι και να λένε τα καλύτερα για εσένα, τότε σίγουρα θέλεις να ντυθείς λίγο πιο γιορτινά.

Μια ωραία επιλογή για αυτή τη μέρα είναι να φορέσεις ένα πουλόβερ με σχέδια (δεν αναφέρομαι φυσικά σε γιορτινά σχέδια με ταράνδους και άλλα τέτοια). Ένα απλό σχέδιο με ζιγκ-ζαγκ είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσένα.

Αν ζεσταίνεσαι με το πουλόβερ, τότε πως θα σου φαινόταν να φορούσες ένα Oxford πουκάμισο και ένα κλασικό γκρι σακάκι; Συνδύασε τα με ένα χρωματιστό chinos παντελόνι και θα έχεις μια ξεχωριστή εμφάνιση.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...