Ανδρικά μαύρα jean ανάλογα με το στυλ σου!

andrika-jean-750x344

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ντουλάπα σου από τα μαύρα τζιν. Ταιριάζουν με όλα, τα φοράς ανεξαρτήτως εποχής, είναι κομψά και δίνουν το δικό τους στίγμα στην εμφάνισή σου.

Πέρα από το ότι θα σε κάνουν να δείχνεις κουλ, τα μαύρα τζιν μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα, ώστε να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις το στυλ σου και να κάνεις ιδιαίτερους συνδυασμούς που δεν τους έχεις φανταστεί. Δες τα καλύτερα ανδρικά outfits που έχουμε να προτείνουμε.

1. Τα ξεθωριασμένα μαύρα jean

Πρόκειται για ένα κομμάτι αρκετά κλασικό που ταιριάζει για τις βόλτες του σαββατοκύριακου. Δίνει ένα πιο casual look στην εμφάνισή σου που δεν παύει βεβαία να είναι και κομψό. Μπορείς να τα συνδυάζεις με γκρι φουτεράκια  ή άσπρα άνετα πουκάμισα. Διάλεξε επίσης άνετα αθλητικά παπούτσια και είσαι έτοιμος για έξω.

 

2. Τα ξεφτισμένα μαύρα τζιν

Τα ξεφτισμένα τζιν είναι δημοφιλή γιατί προσθέτουν σεξαπίλ σε όποιον τα φοράει. Κάνουν την εμφάνιση ιδιαίτερα αρσενική γι αυτό και προτιμούνται από πολλούς άνδρες. Φόρεσέ το με ένα απλό άσπρο μπλουζάκι ή απλό μονόχρωμο πουκάμισο και όλα τα γυναικεία βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

3. Τα τζιν τύπου baggy

Τα baggy τζιν σίγουρα ταιριάζουν σε νεότερους άνδρες. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε αποτρέψει από το να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και πάρα πολύ άνετο. Συνδυάζονται εξαιρετικά με βίντατζ μπλουζάκια για να έχεις μια πιο nerd εμφάνιση.

4. Μαύρα τζιν τύπου καμπάνα

Είσαι αρκετά τολμηρός για να φορέσεις ένα τζιν καμπάνα; Αν ναι, τότε μην το σκέφτεσαι καθώς πρόκειται για το νέο τρεντ όλων των κορυφαίων οίκων μόδας. Συνδύασέ το με άσπρο πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια για να αναδείξεις πλήρως το ρούχο.

 

5. Κλασικά μαύρα τζιν

Αν δεν θες κάτι extreme, τότε μπορείς να επιλέξεις την σίγουρη επιλογή του κλασικού μαύρου τζιν. Πηγαίνει με όλα, είτε θέλεις να βάλεις πουκάμισο είτε φούτερ. Ανάλογα με το τι θα διαλέξεις, θα μεταμορφωθεί και η εμφάνισή σου. Είναι από τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη ντουλάπα σου.

 

6. Δερμάτινα τζιν

Πόσο τολμηρός είσαι; Αν είσαι αρκετά τολμηρός τότε αυτή μας η πρόταση είναι για σένα. Δερμάτινα μαύρα τζιν. Κάτι ξέρει που τα φοράει ο Μικ Τζάγγερ σίγουρα. Για πιο ροκ, ακραίο και μοναδικό λουκ, συνδύασέ το με μαύρα ροκ μποτάκια και γκρι μπλούζα. Απόφυγε όσο μπορείς τα άσπρα παπούτσια και τα αθλητικά.

 

7. Τα skinny τζιν

Για μια άνετη και απλή εμφάνιση, φόρεσε ένα skinny αλλά ελαστικό μαύρο παντελόνι. Από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο ποτό δεν θα χρειαστεί καν να αλλάξεις ρούχα. Πηγαίνει με όλα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις παραπάνω.

Όπως καταλαβαίνεις το μαύρο τζιν σε οποιαδήποτε μορφή του είναι ένα από τα ρούχα που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις. Είναι βολικό, άνετο και συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *