Έκκληση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς ενόψει της Εορταστικής Περιόδου

δημοςκαστοριας

Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας και Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς ενημερώνει ότι, με βάση το νέο κανονισμό αποκομιδής απορριμμάτων κι έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, αλλά και την αποτελεσματικότερη εξοικονόμηση πόρων, προχωρά σε ανακατανομή κάδων σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς.

Επίσης, είναι γνωστό ότι από την αρχή της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Αντιδημαρχία έχει προχωρήσει σε αντικαταστάσεις και καθαρισμούς κάδων και πρόσφατα σε οριοθέτηση των υφιστάμενων χώρων τους με ειδικά διαμορφωμένα ξύλινα πλαίσια.

Στο πλαίσιο αυτό κι ενόψει της εορταστικής περιόδου, όπου η περιοχή μας κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες, γίνεται έκκληση και παρακαλούνται όλοι οι πολίτες και οι ιδιοκτήτες κάθε είδους καταστήματος να συμβάλλουν, να βοηθήσουν και να συνεργαστούν για την διατήρηση της καθαριότητας.

Με μερικές μικρές και απλές κινήσεις μπορούμε να συμβάλλουμε, όλοι ουσιαστικά, στην καθαριότητα και την εικόνα του Δήμου και να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο των υπηρεσιών του Δήμου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *