25 Μοντέρνες ιδέες για καθημερινό ανδρικό ντύσιμο!

antriko-casual-ntysimo-750x422

Το σωστό ντύσιμο μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του σώματός σου και να σου χαρίσει γοητεία και κομψότητα. Το καθημερινό ανδρικό ντύσιμο, είναι το κατάλληλο για να εντυπωσιάσεις με το προσωπικό σου στυλ, χωρίς υπερβολές και εξεζητημένα ρούχα.

Θα σου δείξω συνδυασμούς ρούχων που θα εντυπωσιάσουν με το ύφος τους και που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις, αφού τα περισσότερα απο αυτά τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου!

25 Εντυπωσιακοί συνδυασμοί ρούχων για καθημερινό ντύσιμο!

 

Συνδυασμοί με πουκάμισο ή πουλόβερ

Ένα πουκάμισο χαρίζει την αίσθηση της άνεσης και άν διαλέξεις ένα καρό σχέδιο, που θα σου προσδώσει άπλετο στυλ και ύφος, θα είσαι πάντα μοντέρνος και κομψός. Τους κρύους μήνες, συνδύασέ το με ένα πουλόβερ απο πάνω, και εκτός απο το ότι θα μείνεις ζεστός, θα εκπέμπεις ασυναγώνιστη γοητεία με το ντύσιμό σου.

Συνδυασμοί με μποτάκια

Τα μποτάκια εκτός απο όμορφα είναι και απο τα πιο σικάτα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις. Αρέσει σε κάθε γυναίκα για το διαχρονικό στυλ που αποπνέει. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα ζεστό πουλόβερ ή ζακέτα και θα είσαι απο τους πιο καλοντυμένους της παρέας.

Συνδυασμοί με παλτό ή jacket

Το παλτό είναι απο τα λίγα ρούχα που μπορεί να δώσει απίστευτη φινέτσα σε έναν άντρα. Λίγο το μάκρος του, λίγο το στυλ του, σου χαρίζουν ακαταμάχητη γοητεία και στυλ. Το μπουφάν ή τζάκετ απο την άλλη, ξεχωρίζει για τον μοντέρνο αέρα που προσφέρει και με τα κατάλληλα ρούχα μπορείς να αναβαθμίσεις κατά πολύ αυτό το ρούχο. 

Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδανικοί για κάθε ώρα της ημέρας και μπορείς να πάιξεις χρωματικά, σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις. Άφησε το προσωπικό γούστο να ανανεωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας ιδέες απο άλλους καλοντυμένους άνδρες. Να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι άνετα και να είσαι ο εαυτός σου με τα ρούχα που θα επιλέξεις να φορέσεις.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *