Χωρίς “Άϊ – Βασίλη των Ευχών” φέτος η Καστοριά!

16523207_1373396369398324_2088630009_o-701x394

Δε βρέθηκε ενδιαφερόμενος να αναλάβει τη διοργάνωση.

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς ο αντιδήμαρχος Τουρισμού- Αθλητισμού- Επιχειρηματικότητας και Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Λάζαρος Ζήσης, ο Δήμος Καστοριάς από τον Μάιο ξεκίνησε τις ενέργειες που για τη λειτουργία του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου, ωστόσο δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζήσης ανέφερε: «Η διαδικασία δεν έγινε πρόχειρα. Τον Μάιο ξεκινήσαμε τις συζητήσεις με τον επιχειρηματία που ανέλαβε πέρσι οι οποίες όμως απέβησαν άκαρπες.. Στη συνέχεια, κάλεσα τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο να αναλάβουν το θεματικό πάρκο. Τέλος Αυγούστου, πήραμε αρνητική απάντηση και από αυτούς.

Τον Νοέμβριο δημοσιεύουμε δυο διακηρύξεις οι οποίες βγήκαν άγονες. Μετά από αυτή την εξέλιξη, είχα και μία συζήτηση με τον επιχειρηματία που είχε κάνει τελευταία τον Αϊ- Βασίλη των ευχών. Αρχικά συμφωνήσαμε, αλλά δυστυχώς, μετά από δυο μέρες επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δεν θα μπορέσει να αναλάβει.

Ο Δήμος έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ξέρετε ότι το θεματικό πάρκο είναι πρωτοβουλία ιδιωτών δεν είναι του Δήμου. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά μέσω κάποιας επιχείρησης να είναι δραστηριότητα του Δήμου πλέον για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε να γίνεται κάθε χρόνο».

Ε.Ψ.

fonikastorias.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *