Χαμός στη Mercedes! Ο Χάμιλτον κατηγορεί τον Ρόσμπεργκ

Μπορεί η Mercedes να έχει με διαφορά το κορυφαίο μονοθέσιο της φετινής σεζόν στην F1 αλλά το κλίμα μεταξύ των πιλότων της είναι… πολεμικό. Η επαφή που είχαν στο δεύτερο γύρο του Βελγικού γκραν πρι, ο Ρόσμπεργκ με τον Χάμιλτον ήταν η αφορμή για να ξαναβγούν τα… μαχαίρια.

Ο αγώνας του Χάμιλτον, ουσιαστικά, τελείωσε στο δεύτερο γύρο στο Σπα. Ο Βρετανός που είχε πάρει την πρωτοπορία από τον Ρόσμπεργκ στην εκκίνηση, δέχτηκε την επίθεση του teammate του και το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστούν.

Ο Χάμιλτον είδε το ελαστικό του να κλατάρει ενώ ο Ρόσμπεργκ έχασε ένα κομμάτι της εμπρός πτέρυγας. Ο Γερμανός τερμάτισε στη 2η θέση και ανέβασε στους 29 βαθμούς τη διαφορά του από τον Βρετανό.

Ο Χάμιλτον μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκε μπροστά στην ομάδα ότι ήταν ηθελημένη η επαφή ώστε να αποδείξει κάτι. Ο Γερμανός χαρακτήρισε αγωνιστικό το συμβάν ενώ ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ αρνήθηκε ότι ο Ρόσμπεργκ είπε πως ήταν σκόπιμη η κίνησή του, αλλά του χρέωσε την επαφή.

Η FIA θα διερευνήσει αν και κατά πόσο έχουν δόση αλήθειας τα όσα είπε ο Χάμιλτον και αν αποδειχθεί ότι είχε πρόθεση ο Ρόσμπεργκ τότε κινδυνεύει με βαριά καμπάνα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...