Χάμιλτον: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι μου στην Formula 1

lews708

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι Πρωταθλητής στην Formula 1 και με την νέα σεζόν έτοιμη να ξεκινήσει δήλωσε ποιους θεωρεί τους βασικότερους αντιπάλους του.

Εκεί ο Βρετανός οδηγός είπε τον Φερνάντο Αλόνσο, από τη McLaren, τον Σεμπάστιαν Φέτελ, από τη Ferrari και τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull.

«Είμαστε οι τέσσερις ισχυρότεροι οδηγοί. Πραγματικά ελπίζω να είμαστε όλοι μέσα στο παιχνίδι του χρόνου. Θα είναι απίστευτο! Πρέπει όμως να κοιτάζω τον κάθε έναν με διαφορετικό τρόπο. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές, όμως έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Σεμπάστιαν, για παράδειγμα, από αυτό το χρόνο χρειάζεται περισσότερο χώρο. Ο Μαξ ρισκάρει πολύ, όμως συγκριτικά με τους άλλους, του λείπει η εμπειρία. Ο Φερνάντο, είναι ο πιο σκληρός οδηγός στο grid και πρέπει να περιμένεις πολλά από εκείνον. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πραγματικά καλά τα χαρτιά σου» είπε ο Λιούις Χάμιλτον. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αγωνίζεται φοβερά, όμως το ίδιο ισχύει και για τον Μαξ Φερστάπεν. Κάνει υπέροχα πράγματα, θα εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό τα επόμενα δέκα χρόνια. Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό αλλά θα είναι πραγματικά δύσκολο να τον κερδίσεις» είπε χαρακτηριστικά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *