Φοράμε καλσόν με ανοιχτά παπούτσια;

open15104_

Φοράμε τελικά καλσόν με ανοιχτά παπούτσια; Αγαπημένα σανδάλια του Καλοκαιριού έχουν τον τρόπο να παρατείνουν την παρουσία τους στις καθημερινές μας εμφανίσεις φορώντας τα με καλσόν, ένα στοίχημα δύσκολο ομολογουμένως το οποίο παρόλα αυτά για κάποιες γυναίκες θα μπορούσε να αποτελέσει μια ιδέα εξαιρετική.

Φοράμε καλσόν με ανοιχτά παπούτσια;

Οι βασικοί κανόνες που ακολουθούμε αν φορέσουμε καλσόν με ανοιχτά παπούτσια

Φοράμε καλσόν με ανοιχτά παπούτσια;

Βεβαιωθείτε πως το καλσόν σας είναι καινούργιο. Θα κάνει πολλά βλέμματα να στραφούν εκεί, οπότε φροντίστε να είναι καθαρό και αψεγάδιαστο.

Φοράμε καλσόν με ανοιχτά παπούτσια;

Προσέξετε το καλσόν να μην κάνει ζάρες γύρω από τον αστράγαλο, τραβήξτε και τεντώστε αν χρειαστεί. Οι ζάρες δεν ταιριάζουν σε ένα ψηλοτάκουνο.

Φοράμε καλσόν με ανοιχτά παπούτσια;

Η ένωση του καλσόν μπροστά στο πέλμα δεν πρέπει να φαίνεται, οπότε τραβήξτε το προς τα πίσω. Έπειτα το στυλ του ανοιχτού παπουτσιού που θα επιλέξετε διαλέξετε το με σύνεση. Η καλύτερη επιλογή αφορά σιλουέτες παπουτσιών εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’70 – πλατφόρμες ή peep-toe ankle boots. Οτιδήποτε υπερβολικά λεπτεπίλεπτο θα δείξει παράταιρο, μιας και όλη η φιλοσοφία του styling αφορά ένα στυλ μποέμ, επιμελώς ατημέλητο, ανεπιτήδευτο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *