Το skinny τζιν αλλάζει! Τα split-seam jeans ήρθαν και δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά κι αδύνατα

jeansbe1

To τζιν είναι ένα από αυτά τα κομμάτια-επένδυση που στο χρηματιστήριο της μόδας έχουν πάντα ψηλά τις μετοχές τους. Το τζιν ταιριάζει με όλα, είναι νεανικό και ανάλαφρο, δεν σε προδίδει ποτέ.

Κανείς δεν μπορεί εύκολα να το κουνήσει από το θρόνο του. Γιατί ποιο άλλο ρούχο μπορεί να φορεθεί με τόση ευκολία από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ και τόσες δεκαετίες; Την φετινή σεζόν το συναντάμε σε διαφορετικά στιλ.

Είτε cropped, είτε συνδυασμένο με τζιν jacket (double up denim), είτε laced (με κορδόνια), είτε ως «τζιν της μαμάς», είτε κάπρι, είτε με κρόσσια, είτε flared, το τζιν και το 2017 θα κρατά και πάλι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις προτιμήσεις μας.

Μια ολόφρεσκη εκδοχή των skinny jeans έρχεται και αλλάζει την εικόνα τους όπως την θυμόμασταν. Το τελείωμά τους… έκπληξη. Τα split-seam jeans είναι εδώ. Μια «μείξη» flared και skinny τζιν. Τα πόδια φαίνονται ακόμα πιο ψηλά και το στιλ απογειώνεται.

«Η κατηγορία είναι καινούρια και είναι οι αναζητήσεις του αυξάνονται συνεχώς –είναι στη δεύτερη θέση των αναζητήσεων-.6.000 άνθρωποι έψαχναν γι’αυτό το παντελόνι πριν το Coachella» αναφέρει το Lyst.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *