Το πάρτυ της Βίσση,η Conchita και οι επώνυμοι fans που ξεσήκωσαν τη Μύκονο – βίντεο

Μεγάλο όπως και η καριέρα της το πάρτυ που έδωσε χθες η Αννα Βίσση στη Μύκονο. Η εξομολόγηση επί σκηνής για την Conchita. Βαλεντίνο, Ψινάκης και οι άλλοι fans!

Τα φώτα χαμηλώνουν.

Η μουσική ξεκινά. «Αγάπη Υπερβολική» και όλος ο κόσμος αρχίζει να χορεύει!

Στη σκηνή βγαίνει η Αννα Βίσση. Φορώντας μια κατάλευκη ολόσωμη φόρμα με κουκούλα χορεύει, τραγουδά και ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσα στους fans της ελληνίδας τραγουδίστριας ήταν και ο σχεδιαστής Valentino, στον οποίο η Αννα Βίσση είπε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για την παρουσία του στο πάρτι της, ενώ δίπλα του βρισκόταν ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Η Σοφία Καρβέλα σε μεγάλα κέφια, διασκέδασε στο πάρτυ της μητέρας της ενώ ανάμεσα στους fans ήταν και η Καλομοίρα με τον σύζυγο της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου -που χόρεψε με τη ψυχή της- αλλά και πολύ επώνυμοι της εγχώριας showbiz.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, η Αννα Βίσση υποδέχθηκε τη νικήτρια της φετινής Eurovision Conchita.

«Αυτό το πλάσμα φέτος αναστάτωσε όλη την υφήλιο. Πολύ απλά έβλεπα τη Eurovision και μου άρεσε τόσο πολύ ένα πράγμα. Η φωνή της. Η φωνή και το τραγούδι. Την κάλεσα να έρθει στη Μύκονο, με τιμά για αυτή τη βραδιά. Κυρίες και κύριοι. Ladies and gentlemen η Conchita».

Ερμήνευσαν το μαζί το τραγούδι «Everything», με το οποίο είχε πάει η Αννα Βίσση στη Eurovision και η νύχτα έγινε μέρα στη Μύκονο.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YmT254aFZBc]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *