Το μαύρο καλσόν δεν θα είναι ποτέ πια βαρετό! Δες εδώ τα ωραιότερα σχέδια

scarlet-570

Το μαύρο καλσόν είναι basic και απολύτως απαραίτητο στην γυναικεία ντουλάπα των χειμώνα.

Σίγουρα έχεις κι εσύ περισσότερα από ένα, σε κάθε πάχος και πυκνότητα, αφού όπως όλες ξέρουμε δεν ταιριάζει ει το οποιοδήποτε μαύρο καλσόν με το κάθε outfit.

Επιπλέον τον χειμώνα, το χρειάζεσαι για να συνοδεύσεις τις φούστες και τα φορέματα σου, όχι μόνο για να προστατεύει τα πόδια σου από το κρύο αλλά και να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση.

Η διαφάνεια είναι κάτι που θέλουμε, αφού είναι εκείνη που κάνει τα πόδια να φαίνονται καλλίγραμμα και αποπνέει αισθησιασμό.

Τα μαύρα καλσόν είναι χωρίς αμφιβολία, μια σταθερή αξία στην γκαρνταρόμπα σου.

Συχνά είναι το στοιχείο που συνδέει τα κομμάτια ενός συνόλου μεταξύ τους.

Αν όμως κι εσύ αισθάνεσαι πως τα έχεις βαρεθεί και δεν έχουν πια κανένα ενδιαφέρον για εσένα (ο λόγος για τον οποίο επιλέγεις τις περισσότερες ημέρες να φορέσεις το τζιν σου), ήρθε η ώρα να σε μεταπείσω. Και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα διαφορετικά σχέδια για να δοκιμάσεις και να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα μαύρα καλσόν.

And Other Stories

Ίσως εσύ δεν τους έχεις δώσει ακόμα μία ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους, είτε επειδή σου φαίνονται too much, είτε δεν ξέρεις πως πρέπει να τα συνδυάσεις. Όσο πιο «ήσυχο» το λουκ τόσο πιο έντονο μπορεί να είναι το καλσόν.

Αστραφτερές πέτρες, μεταλλικές λάμψεις στην ύφανση, πέρλες, δίχτυ και άλλα μοτίβα διακοσμούν τα μαύρα καλσόν και υπόσχονται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα στα πόδια σου.

Για το υπόλοιπο του χειμώνα και τις πρώτες δροσερές ακόμα ημέρες της άνοιξης θα περπατάς με στιλ και κομψότητα . Βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο ιδιαίτερα μαύρα καλσόν, ένα για κάθε ημέρα. Θα σου φτιάξουν σίγουρα την διάθεση!

Nordstrom

Modcloth

DKNY

Alexander Wang, net-a-porter

 

Etsy

Calzedonia

 

Calzedonia

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...