Το Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων βράβευσε τον Γιάννη Κορεντσίδη (φωτογραφίες)

23843430_1484272931607775_1777947718142050563_n

Τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κ. Ιωάννη Κορεντσίδη, βράβευσε για την προσφορά του στην ανάπτυξη των Ελληνορωσικών σχέσεων και ιδιαίτερα στην προώθηση της Ελληνικής Γούνας στην Ρωσική Αγορά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνορωσικών Σχέσεων.
Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο προς τιμήν του Γενικού Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη κ. Αλεξάντερ Στσερμπακόβ, υπό την αιγίδα της Υπουργού Μακεδονίας -Θράκης κ. Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά.
Την τιμητική πλακέτα στον κ. Κορεντσίδη απένειμε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων κ. Νικόλαος Νικολαΐδης.
Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε ο πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Περικλής Μήτκας, για τη συμβολή του στην ίδρυση του Ρωσικού Κέντρου Γλώσσας και Πολιτισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η ΔΕΘ – HELEXPO για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις για τις Ελληνορωσικές σχέσεις και για τη χορηγία της στο FORUM Ελλάδα – Ευρασιατική Ένωση.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...