Τα θέλουμε: Tα νέα γυαλιά Chanel θα σε μεταμορφώσουν σε κινηματογραφική ηρωίδα

ta-theloume-ta-nea-gyalia-chanel-tha-se-metamorfosoun-se-kinimatografiki-iroida.col-8

Είναι απίστευτο το πώς ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί να δώσει προσωπικότητα στο κάθε look. Mερικά εκατοστά κοκάλινου σκελετού και φακών, μεταμορφώνουν το πρόσωπο, αποδίδοντας, ανάλογα με το στυλ τους, προσωρινά χαρακτηριστικά σε αυτόν που τα φοράει.

Η νέα συλλογή του οίκου Chanel πάντως, πρέπει να δημιουργήθηκε με βάση τις μοιραίες γυναίκες του σινεμά, τις femme fatales των φιλμ νουάρ αλλά και τις σοφιστικέ ηρωίδες με κοφτερό μυαλό. 

Αll time classic μοντέλο. Αυτό που θα φοράς ακόμη σε 10 χρόνια.

Με αναφορές στα 70s, η κολεξιόν περιλαμβάνει oversized τετραγωνισμένα γυαλιά, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, σκελετούς από chic ταρταρούγα με το εμβληματικό logo του οίκου, ντεγραντέ φακούς σε σκούρο καφέ για μυστηριώδη βλέμματα και γυαλιά οράσεως με χρυσό σκελετό, για φιλοσοφημένα looks.

Tα γυαλιά οράσεως γίνονται εκκεντρικά με διακριτικό τρόπο

Tην επιμέλεια της καμπάνιας ανέλαβε φυσικά ο Karl Lagerfeld, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Luna Bijl που ποζάρει με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση σε ένα vintage αυτοκίνητο.

70s χαρακτήρας σε απόλυτα σύγχρονη απόδοση
Διάφανοι φακοί και διαμάντια: αυτό είναι το νέο chic

Δες το εντυπωσιακό βίντεο.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *