Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό! Ο Βούζας στο… τιμόνι

ben_533_355

Στην 3η αλλαγή προπονητή μέσα σε μία σεζόν έφτασε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον Πάουλο Μπέντο
– Οι εξελίξεις ήταν άμεσες στους “ερυθρόλευκους” μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός
– Αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας και της ομάδας Κ20 των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας.

Όλα κύλησαν πολύ γρήγορα. Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέχεια, κάνοντας στην ουσία λόγο για “άδειασμα’ του ρόστερ από τη διοίκηση, ήταν οι.. σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι!

Από το πρωί της Δευτέρας οι φήμες ανέφεραν πως ο Πορτογάλος τεχνικός μετρούσε… ώρες στον “ερυθρόλευκο” πάγκο και αυτές επαληθεύτηκαν, αφού το μεσημέρι η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπέντο. Έτσι, μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η τοποθέτηση του Τσόρι Ντομίνγκες στα social media, όπου έβγαλε τον Μπέντο στην… σέντρα.

Ηταν προφανές ότι η ανάρτηση του Αργεντίνου λειτούργησε ως προπομπός εξελίξεων. Λίγο μετά ανακοινώθηκε η απόλυση του Πορτογάλου. Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.”

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *