Συναυλία-έκπληξη της Μαντόνα στην Place de la République

upl566925794b84f

Αυτοσχέδια… μίνι-συναυλία οργάνωσε η Μαντόνα στην Place de la République στο Παρίσι, εκεί όπου ο κόσμος μαζεύεται και ανάβει κεριά στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13 Νοεμβρίου.

Μετά από την sold-out συναυλία της την Τετάρτη το βράδυ στο γήπεδο Bercy στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της περιοδείας Rebel Heart , η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter ότι θα επισκεφτεί την πλατεία για μια aftershow εμφάνιση…

 

Και αυτό έκανε συνοδευόμενη από τον 10χρονο γιο της Ντέιβιντ και τον κιθαρίστα Μόντε Πίτμαν με τη βοήθεια των οποίων ερμήνευσε τραγούδια όπως το Ghosttown, το Imagine του Τζον Λένον και το Like a Prayer.

«Θέλουμε να τραγουδήσουμε ορισμένα τραγούδια για την ειρήνη για να μοιράσουμε χαρά και αγάπη και να τιμήσουμε αυτούς που πέθαναν πριν από τέσσερις εβδομάδες» είπε η Μαντόνα στους «θεατές» της «συναυλίας».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C0w0iOCT100]

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *