Στην Ιταλική «Vogue» φωτογραφία Καστοριανής φωτογράφου!

vogue

Η Vogue είναι το πλέον φημισμένο γυναικείο περιοδικό ανα τον κόσμο, με κύριο χαρακτηριστικό της τα θέματα μόδας! Πρωτοεκδόθηκε στην Αμερική το 1892 ως εβδομαδιαίο και έκτοτε δικαιώματα της δόθηκαν σε πολλές χώρες. Ξεχωριστή θέση όμως καταλαμβάνει η έκδοση της στην Ιταλία και δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς το γιατί, μιας και η μόδα στη γειτονική χώρα ξεχωρίζει!

Η Θεοδώρα Κυζιρίδου είναι από την Καστοριά και είναι φωτογράφος μόδας που σήμερα διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στη συνέχεια συνέχισε ανώτερες σπουδές στην φωτογραφία και την βιντεοσκόπηση για αρκετά χρόνια.

Έχει εργασθεί επίσης ως φωτογράφος για το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και τώρα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ειδικεύεται στη φωτογραφία μόδας, πορτρέτου και ομορφιάς.

Η ίδια δηλώνει για την δουλειά της: “Η φωτογραφία είναι το κάλεσμα μου, το επάγγελμά μου και το πράγμα που αναμφισβήτητα θα με οδηγήσει στην τρέλα μια μέρα, φωτογραφίζω κυρίως ανθρώπους, φωτογραφίζω τον τρόπο με τον οποίο με κάνουν να νιώθω. Θεωρώ ότι η τελειότητα είναι δυνατή και θέλω να την αναδεικνύω μέσα από κάθε εικόνα Αν αυτό είναι μόνο που ξέρεις για μένα αρκεί για να πεις ότι με ξέρεις πολύ, πολύ καλά “.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...