Σταυροδρόμι όλου του κόσμου η έκθεση – πρότυπο: Δηλώσεις του Γιάννη Κορεντσίδη

b6089f1d-57c1-4eb6-bbfe-18fadff714dc

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε, η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς να είναι η απαρχή για το τέλος της κρίσης. Είναι υπεραισιόδοξο το μήνυμα και οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν εκφράσουμε την ελπίδα, τις ευχές και την αισιοδοξία», επισήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», Γιάννης Κορεντσίδης, σήμερα το απόγευμα, λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Καστοριάς.

«Οι 123 εκθέτες που είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στη συγκεκριμένη έκθεση δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από τη διοργάνωση από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς», συμπλήρωσε ο κ. Κορεντσίδης και στάθηκε ιδιαίτερα στους επισκέπτες από την Αμερική οι οποίοι για πρώτη φορά ήρθαν στην έκθεση γούνας της Καστοριάς και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο από τη διοργάνωση, όσο και από τα προϊόντα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *