Σε αυτά τα επαγγέλματα είναι πιο συχνό το σεξ μεταξύ συναδέλφων

work-flirt-570

Πολλοί άνθρωποι επειδή περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο γραφείο τείνουν να κάνουν σχέση με συνάδελφό τους. Ερευνες έχουν δείξει πως η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο μεγαλώνει ανάλογα με το επάγγελμα που έχει κανείς.

Βέβαια, υπάρχει ένας βασικός άγραφος κανόνας που λέει ότι τα προσωπικά δεν πρέπει ποτέ να τα μπλέκεις με τα επαγγελματικά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που είναι πιο πιθανό να υπάρξει σεξουαλική επαφή με κάποιο συνάδελφο.

Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα επάνω σε 42.000 εργαζόμενους σε διάφορες δουλειές, εστίασε στο αν και κατά πόσον οι συμμετέχοντες είχαν σεξουαλικές σχέσεις με κάποιο άτομο από την δουλειά τους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τις πρώτες δύο θέσεις κατείχαν οι καλλιτέχνες και οι μάγειρες!

Δείτε παρακατώ σε ποια 10 επαγγέλματα οι εργαζόμενοι είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον/α συνάδελφό τους και πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο.

1. Καλλιτέχνες: 8,3%

2. Μάγειρες/σεφ: 8,1%

3. Συγκολλητές: 6,3%

4. Γραμματείς: 5,9%

5. Τομέας Υγείας και Ασφάλειας: 5%

6. Μηχανικοί βιομηχανικών μονάδων: 5%

7. Μηχανικοί αυτοκινήτων: 4,9%

8. Food Service Managers: 4,4%

9. Τεχνικοί ηλεκτρονικών δικτύων: 4,4%

10. Δικαστικοί υπάλληλοι: 4,1%

Το 65% των ερωτηθέντων, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει έστω και μία φορά σεξ με κάποιον συνάδελφο, ενώ το 57% των αντρών δηλώνει ότι έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ με μία συνάδελφο, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 29%.

Το 60% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα συμφώνησαν στο ότι ο χώρος εργασίας είναι το πιο εύκολο μέρος για να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο, παρόλο που το συντριπτικό 85% δεν θα πρότεινε σε κάποιον που συμπαθεί να κάνει σχέση με κάποιον από τη δουλειά.

Παράλληλα, όσοι από τους συμμετέχοντες παραδέχτηκαν πως έχουν απιστήσει με συνάδελφο δεν θα το συνιστούσαν, όχι επειδή θεωρούν ότι τα επαγγελματικά δεν πρέπει να μπερδεύονται με τα προσωπικά, αλλά κυρίως το να σε κάνουν τσακωτό «είναι άβολο».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...