Σε άθλια κατάσταση ο τάφος του Ντέμη Ρούσσου: Είναι εντελώς παρατημένος (φωτό)

Σε άθλια κατάσταση ο τάφος του Ντέμη Ρούσσου: Είναι εντελώς παρατημένος (φωτό)

Στην κηδεία του έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου, σήμερα κανείς…

Τέσσερις μήνες και λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που κηδεύτηκε ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Ντέμης Ρούσσος και οι εικόνες από τον τάφο του στο Α’ Νεκροταφείο προκαλούν θλίψη και ντροπή.

Κανείς δεν φρόντισε να ολοκληρωθεί ο τάφος του ο ανθώρπου που δόξασε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.

Η οικογένεια του είναι απούσα κι έτσι οι θαυμαστές του από την Ιταλία ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να δώσουν μια πιο αξιοπρεπή εικόνα στον εγκαταλειμμένο τάφο του σπουδαίου καλλιτέχνη. Έτσι, έβαλαν περιμετρικά λεύκες πέτρες, λίγες γλάστρες με λουλούδια και μια φωτογραφία του με το μήνυμα «Θα αγαπάμε τα τραγούδια σου για πάντα».

Μάλιστα, από το μόνο που μπορεί κανείς να καταλάβει πως εκεί βρίσκεται θαμένος ο μεγάλος ερμηνευτής, είναι η λευκή κορδέλα με το όνομά του, που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του τάφου.

Αυτές οι εικόνες, οι οποίες ντροπιάζουν για ακόμη μια φορά την χώρα μας, έχουν προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων από θαυμαστές του Ντέμη Ρούσσου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ntemis2

ntemis3

ntemis-roussos-tafos-1

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *