Ρόνι Γουντ: Πατέρας ετών 68! Τι λένε οι υπόλοιποι Stones;

roni-gount-twn-stones--gerolukos-pateras-etwn-68_4.w_l

΄Ενας από τους πλέον ώριμους ροκ μπαμπάδες, ο Ροντ Στιούαρτ – που καλωσόρισε το τελευταίο του παιδί στα 66 του χρόνια – ευχήθηκε στον συνάδελφό του ο οποίος τον ξεπέρασε. Ο λόγος για τον Ρόνι Γουντ, τον κιθαρίστα του διασημότερου ροκ συγκροτήματος στον πλανήτη, των Rolling Stones, ο οποίος ετών 68 (μάλιστα!) θα υποδεχτεί δίδυμα – καρπό του έρωτά του με την τελευταία του σύζυγο, Σάλι Χάμφρεϊς. Η ηλικιακή διαφορά τους; Μόλις 31 χρόνια, δεδομένου του ότι η κυρία Γουντ είναι 37 ετών.

«Η Σάλι και ο Ρόνι Γουντ ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά ότι περιμένουν δίδυμα τον Ιούνιο του 2016», ήταν η επίσημη δήλωση εκπροσώπου τους. Ο Ρόνι Γοντ ανακοίνωσε τα νέα στα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος την Κυριακή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail υπήρξε … συγκρατημένη χαρά, ιδιαίτερα μάλιστα από τον θρυλικό κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος του γκρουπ, Κηθ Ρίτσαρντς, ο οποίος έχει δηλώσει πως η ηλικία των Rolling Stones δεν είναι για να είναι μπαμπάδες αλλά … παπούδες.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κι ο ίδιος ο Ρόνι Γουντ εξεπλάγην όταν έμαθε το νέο, αλλά είναι πολύ περήφανος για τη νέα άφιξη.

Η νεαρή καλλονή ασκεί πολύ καλή επιρροή στον μουσικό με τα αμερικανικά μέσα να γράφουν ότι ο Γουντ είναι «καθαρός» μετά την τελευταία του αποτοξίνωση, το 2010.

Σημειωτέον, ο Ρόνι θα γίνει για πέμπτη φορά πατέρας, ενώ ο γάμος του με τη Σάλι Χάμφρεϊς είναι ο τρίτος στην … προσωπική του καριέρα.

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *