«Ρόδα, τσάντα και γραβάτα»: Η φιλοκυβερνητική «Εφ.Συν.» επικρίνει τον Τσίπρα για το σόου στο Ζάππειο

zappeio708_3

Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Παρασκευής, να οργανώσει φιέστα στο Ζάππειο προκειμένου να εμφανιστεί με γραβάτα, για να γιορτάσει την ελάφρυνση χρέους, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια.

Σε άρθρο της, ακόμα και η φιλικά προσκείμενη στην κυβέρνηση «Εφημερίδα των Συντακτών», ασκεί κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για το σόου αλλά και για την επιλογή να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, σε κείμενό του στην εφημερίδα, με τίτλο «Ρόδα, τσάντα και γραβάτα», χαρακτηρίζει τη φιέστα στο Ζάππειο, ως ένα φτηνό σόου, που μόνο θυμηδία προκαλεί.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει το σόου του Αλέξη Τσίπρα ως «φτηνή βιντεοταινία των 80’s».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Ρόδα, τσάντα και γραβάτα

Σαν φτηνή βιντεοταινία των 80’s, έμοιαζε το σόου του Ζαππείου, την Παρασκευή το βράδυ, για την υπογραφή της συμφωνίας. Σαν εκείνες που έβγαιναν με το σωρό στα βίντεο-κλαμπ και γυρίζονταν μέσα σε μερικές μέρες.

Βγάλε γραβάτα, βάλε γραβάτα, δώσε βίντεο με τη γραβάτα από πριν στο Μαξίμου, πολύς ενθουσιασμός, χαμόγελα και μία ζεστή και μεγάλη αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο που, ειδικά αυτή την εποχή, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Φυσικά η πολιτική είναι κατά βάση επικοινωνία και στο επικοινωνιακό ο κ. Τσίπρας (αλλά και στο πολιτικό) είναι αξεπέραστος. Παίζει μάλιστα χωρίς αντίπαλο. Από την άλλη, τέτοια φτηνά σόου μόνο θυμηδία προκαλούν και στο τέλος κάνουν περισσότερο κακό από καλό. Ειδικά αν στραβώσουν τα πράγματα.

Ο επίλογος του κύριου άρθρου της εφημερίδας μας το Σάββατο τα έλεγε όλα: «Η αξιοπιστία της κυβέρνησης για τους απλούς ανθρώπους και κυρίως γι’ αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Από αυτό δηλαδή που η συμφωνία θα φέρει στην τσέπη τους, στην καθημερινότητά τους».

Ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα και μετά πάμε όλοι στο Ζάππειο. Προς το παρόν πήγαν εκεί μόνο οι υπουργοί και οι βουλευτές.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *