Πώς να ρωτήσεις αυτόν που βγαίνεις αν κοιμάται και μ’ άλλες χωρίς να είναι αμήχανο

zeygari-650x330

Σε κάθε σχέση, εάν δεν έχει ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή η κατάσταση και το πού πάει, έρχεται η στιγμή που πρέπει να γίνει η ερώτηση «κοιμάσαι και μ’ άλλες;». Αυτή η συζήτηση θα έρθει συνήθως ένα με δύο μήνες αφότου ξεκίνησες να βγαίνεις με κάποιον, καθώς τότε έχεις αρχίσει ν’ αναπτύσσεις συναισθήματα για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και θέλεις να μάθεις πού πηγαίνει η σχέση σας.

Είναι μια εντελώς φυσιολογική κουβέντα, όμως, επίσης λογικό είναι να σου προκαλεί άγχος! Ειδικά αν είσαι εσύ εκείνη που θα την ξεκινήσει!

Η καλύτερη λύση για ν’ αποφύγεις αμήχανες στιγμές είναι να ξεκαθαρίσεις απ’ τα πρώτα ραντεβού το είδος της σχέσης που θέλετε να έχετε και δεν λέμε να σου πει ο άλλος ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να μείνετε μαζί, αλλά να σου δώσει και να τους δώσεις μια γεύση σχετικά με το τι ψάχνετε αυτή την περίοδο. Φυσικά, υπάρχουν stories που ξεκινούν αλλιώς και καταλήγουν αλλιώς, αλλά καλό είναι να έχεις μια εικόνα απ’ την αρχή για τα θέλω του άλλου.

Φυσικά, χρειάζεται προσοχή για να μην πιέσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, απαιτώντας απαντήσεις απ’ την πρώτη στιγμή, τις οποίες μπορεί κιόλας να μην έχει να σου δώσει!

Παράλληλα, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι όταν μιλάς στην αρχή στον σύντροφό σου καλό είναι να επικεντρώνεσαι στο παρόν κι όχι στο μέλλον. Ερωτήσεις του τύπου «πού νομίζεις ότι θα οδηγηθεί η σχέση μας στο μέλλον» είναι απαγορευτικές κι αγχωτικές!

Κοίτα τον στα μάτια, ρώτησέ τον αυτό που θέλεις, ενώ παράλληλα εκφράζεις το πώς βλέπεις εσύ τα πράγματα και μην αφήνεις τις απορίες σου κρυμμένες κάτω απ’ το χαλί γιατί θα κάνεις μπαμ!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *