Πόσους γυμνούς «Αγγέλους» μπορείς να αντέξεις;

Ο Russell James έχει συνδέσει το όνομά του με την εικονική φωτογραφία που «γιορτάζει» τη γυναικεία μορφή. Ο φωτογράφος, που φημίζεται για τις φωτογραφήσεις του για τη διάσημη φίρμα εσωρούχων Victoria’s Secret, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο «Angels», παρουσιάζοντας τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο σε όλο τους το μεγαλείο.

Το βιβλίο των 304 σελίδων περιλαμβάνει τις εικόνες διάσημων μοντέλων και γυναικών σε μαύρο και άσπρο και είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό, αφού όλες οι κυρίες έχουν ποζάρει γυμνές.

Ανάμεσά τους η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Ριάνα, η Κάντις Σουανέποελ, η Λίλι Ολντριτζ, η κένταλ Τζένερ, η Αντριάνα Λίμα.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών είχα την τύχη να φωτογραφήσω πολλές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Οι περισσότερες από αυτές συνεργάζονται με τη Victoria Secret»,σχολιάζει ο Russell James, μιλώντας για το νέο βιβλίο του

«Το να κάνεις μια γυμνή φωτογράφηση μοιάζει απλό. Πρέπει, όμως, να έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας γυναίκας, που είναι ευάλωτη όταν ποζάρει γυμνή. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και ευαίσθητος μαζί της και να είναι σίγουρη ότι το αντάλλαγμα της σχέσης που αναπτύσσεις είναι το καλαίσθητο αποτέλεσμα, μια φωτογραφία που και η ίδια μπορεί να θαυμάσει. Αυτό είναι το εξαιρετικά δύσκολο»

Εκτός από τη έκδοση των φωτογραφιών σε βιβλίο από τις εκδόσεις teNeues, θα παρουσιαστούν στον κοινό σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στη Φλόριντα τον Νοέμβριο. Το βιβλίο ήδη πωλείται στο Amazon.com προς 139,29 δολάρια.

Ο Αυστραλός φωτογράφος James Russel ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτογράφος τοπίων, μέχρι που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1996 και άρχισε να εργάζεται στο χώρο της μόδας.

Απολαύστε τους «Αγγέλους» του…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...