Πρωτοβουλία για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Αρτέμης Σώρρας

ImageHandler-27-696x388

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης την οποία εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως φαίνεται, ο ιστορικός σύλλογος δεν θα μείνει για καιρό «ακέφαλος», αφού όχι απλά υπήρξε ήδη ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, αλλά έσπευσε να κάνει γνωστές και τις προθέσεις του για άμεση δράση.

Ο νέος  ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», δεν θα είναι άλλος από τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος επανήλθε αργά χθες το βράδυ στο προσκήνιο, έπειτα από μήνες εξαφάνισης μετά τα μπλεξίματά του με την δικαιοσύνη. Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις», απηύθυνε «κάλεσμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο οποίο και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το τεράστιο μέγεθος του ΠΑΟ δεν πρόκειται να χαθεί. Αναλαμβάνω άμεσα να σβήσω τα χρέη, ενώ με κάποια από τα ομόλογα των 600 δις που διαθέτω, θα φτιάξω γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας, εξοχικό στο Παρίσι και προπονητήριο στον Άρη. Ήδη έχω προσεγγίσει τους Μέσι, Ρονάλντο και Γιώργο Καραγκούνη, ενώ ρόλο τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Βλάσης Τσάκας. Θα νικήσουμε».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οργάνωση του κ. Σώρρα θα ονομάζεται πλέον «Παναθηναϊκών Συνέλευσις» και η ομάδα θα έχει για σήμα τον θεό Δία, ενώ τα ονόματα των παικτών στις φανέλες θα αναγράφονται στα αρχαία ελληνικά. Όσο για τη φήμη πως παρελθόν θα αποτελέσουν άμεσα όλοι οι ξένοι παίκτες που δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά, αυτή διαψεύδεται ως ανακριβής.

Όπως καταλαβαίνετε, οι εξελίξεις τρέχουν και θα σας ενημερώνουμε πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.

ΠΗΓΗ: tokoulouri.com

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *