Ποιος τραγουδιστής παραδέχτηκε: “Μου αρέσουν πολύ οι άντρες”;

robbie161116

Για πολύ καιρό κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον Robbie Williams να είναι gay! Και ο 42χρονος τραγουδιστής που είναι πατέρας δύο παιδιών, αποφάσισε για πρώτη φορά να τοποθετηθεί δημόσια για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Attitude.

robbiedddd161116

«Μου αρέσουν πολύ οι άντρες! Έχω ερωτευθεί άντρες πολύ! Αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι μαζί τους… Δεν βρίσκω καν το δικό μου πέος ελκυστικό» σχολίασε με χιούμορ ο Robbie και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να είμαι gay! Θα ήθελα πολύ να κάνω σεξ στο μπάνιο!».

AdTech Ad

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε βέβαια ότι επηρεασμένος από την ομοφοβία που επικρατούσε όταν ήταν στην εφηβεία του, πολλές φορές αναρωτήθηκε: «Δεν μισώ τους ομοφυλόφιλους! Μήπως είμαι gay;». Επίσης, όπως είπε στην ίδια συνέντευξη, η πρώτη φορά που πήγε σε gay club, ήταν στα 21 του χρόνια, όπου δοκίμασε και το πρώτο χάπι ecstasy.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες που τον θέλουν να είναι ομοφυλόφιλος έχουν κοπάσει και ο ίδιος αναρωτιέται: «Τώρα τελευταία όταν γκουγκλάρω το όνομά μου, δεν βλέπω δίπλα τη λέξη gay και αναρωτιέμαι γιατί. Έχει γίνει κάτι;».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *