Παρουσία Καστοριανών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης η κοινή συνεδρίαση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη (Φωτο)

sigkentrosi

 η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργου Πατούλη, καθώς και εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.

Η κοινή συνεδρίαση έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.
Την πρωτοβουλία για τη σύγκληση της κοινής συνεδρίασης έχουν ανακοινώσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τα Επιμελητήρια, τα Πανεπιστήμια, οι Ιερές Μητροπόλεις και Φορείς της Μακεδονίας.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς , Σωτήρη Αδαμόπουλο. Επίσης στο βάθος διακρίνεται ο Δήμαρχος Νεστορίου ,Πασχάλης Γκέτσιος και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης

36248058_1826928300706680_7204760433054449664_n

sigkentrosi

Πηγή: pmk.gov.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *