Πέπλο μυστηρίου με ληστεία στο κέντρο της Αθήνας -Η συνταξιούχος-θύμα με τα εκατομμύρια ευρώ και τα αμύθητης αξίας κοσμήματα

Πέπλο μυστηρίου με ληστεία στο κέντρο της Αθήνας -Η συνταξιούχος-θύμα με τα εκατομμύρια ευρώ και τα αμύθητης αξίας κοσμήματα Εκατομμύρια ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας καταγγέλλει μια πρώην δικαστικός ότι της έκλεψαν αδίστακτοι ληστές από το σπίτι της.

Σύμφωνα με την Espresso η συνταξιούχος δικαστικός ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι το βράδυ της Τετάρτης μπήκαν στο σπίτι της δυο κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού αναρριχήθηκαν από το φωταγωγό εισήλθαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο.

Σύμφωνα με την ίδια, ενώ διάβαζε ένα βιβλίο της, είδε μπροστά της δυο κουκουλοφόρους οι οποίοι την ακινητοποίησαν στην καρέκλα και άρχισαν να της ζητούν πληροφορίες για το πού έχει κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Με την ησυχία τους έψαξαν το διαμέρισμα και λίγο πριν τις έξι το πρωί έφυγαν σαν κύριοι, με το μικρό θησαυρό στα χέρια τους, από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας.

Η 90χρονη αμέσως μόλις έφυγαν οι ληστές τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και πλήρωμα περιπολικού έφθασε αμέσως στο σημείο. Αξιωματικός που συμμετείχε στις έρευνες μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι «αυτά που ισχυρίζεται η πρώην δικαστικός εξετάζονται με προσοχή, καθώς το ποσό που αναφέρει ότι είχε στο σπίτι της είναι εξωπραγματικό. Ισως να έχει υποστεί σοκ και να μην μπορεί να προσδιορίσει το ποσό».

Σημειώνεται ότι το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και στην αμερικανική πρεσβεία, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ρίξει φως στο μυστήριο εξετάζοντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...