Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα- Παραμυθένιο σκηνικό [εικόνες & βίντεο]

dol4_2

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή πολυκαταστήματα στον κόσμο στολίστηκε για τα Χριστούγεννα και οι βιτρίνες του πραγματικά σε ταξιδεύουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο.

Το Harrods, ένα από τα πιο διαχρονικά και πανάκριβα πολυκαταστήματα του κόσμου, όπου εκατομμύρια τουρίστες καταφθάνουν εκεί την περίοδο των Χριστουγέννων για να κάνει τα καθιερωμένα του ψώνια, στολίστηκε για την εορταστική περίοδο και το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Ένα από τα αγαπημένα brand της Κέιτ Μίντλετον έφερε μία πιο ιταλική εσάνς στο Λονδίνο, στολίζοντας 14 βιτρίνες του πολυκαταστήματος με χιλιάδες λαμπάκια, γιρλάντες, μαριονέτες και μικρά χριστουγεννιάτικα δεντράκια.

Βέβαια από κάθε βιτρίνα δεν έλειπαν φινετσάτα ρούχα και αξεσουάρ του διάσημου ιταλικού οίκου, καθώς και αστραφτερά κουτιά με χρυσόσκονη και κορδέλες- υπερπαραγωγή.

Το φόντο στις βιτρίνες ήταν διακοσμημένο με ρετρό ταπετσαρίες, οικιακές συσκευές με την υπογραφή του οίκου και φυσικά παραδοσιακές ιταλικές λιχουδιές που άνοιγαν την όρεξη στους περαστικούς δελεάζοντάς τους να κάνουν μία βόλτα στο εσωτερικό του Harrods.

Με τα εκατοντάδες πολύχρωμα λαμπιόνια τόσο στις βιτρίνες, όσο και σε ολόκληρο το κτίριο, καθώς και τα ρετρό παραδοσιακά βρετανικά ρολόγια να διακοσμούν το εξωτερικό του καταστήματος, Βρετανοί και μη άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες έξω από το κτίριο, θυμίζοντας στους χρήστες του διαδικτύου πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

Οι βιτρίνες δεν είναι η μόνη έκπληξη στο Harrods, καθώς στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς ιδιαίτερα κομμάτια από την συλλογή της Dolce & Gabbana, η οποία είναι και αυτή στολισμένη με χιλιάδες μπιχλιμπίδια.

Όσον αφορά τα οικονομικά, για τον μήνα που πέρασε, τα συνολικά έσοδα του Harrods ήταν περίπου 2,1 δις δολάρια καθώς λόγω της πτώσης της λίρας, ξένοι αγοραστές ξεχύθηκαν στα πολυκαταστήματά του ψάχνοντας για είδη πολυτελείας.

Οι συνολικές συναλλαγές για τους τελευταίους 12 μήνες αυξήθηκαν κατά 23,3% σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, κυρίως επειδή η πτώση της στερλίνας μετά την ψηφοφορία του Brexit «σήμαινε» την τεράστια πτώση των τιμών για τους πλούσιους αλλοδαπούς που ταξίδεψαν στο Λονδίνο.

Στην πόλη ταξίδεψαν επίσης συνολικά περίπου 19,1 τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν ξέχασαν να περάσουν από τα πολυκαταστήματα Harrods, τα οποία αποτελούν βασικό αξιοθέατο του Λονδίνου.

Φωτογραφίες: Facebook, Instagram

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...