Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα στο Άργος Ορεστικό!

965a0f88f7be5ebdd47b09de07b4ec4b_XL

Νέα περιστατικό με επίθεση αδέσποτων σκύλων, σε γυναίκα. σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί σε περιοχή του Άργους Ορεστικού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ, το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, λίγο πριν της 9.00 το πρωί κοντά στην περιοχή της λαικής αγοράς. Σύμφωνα με της πληροφορίες μας, η άτυχη γυναίκα που είναι και καθηγήτρια σε σχολική μονάδα της πόλης, εκείνη την ώρα αναχωρούσε από την οικία της προκειμένου να μεταβεί στο σχολείο, οπότε και δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα δύο σκυλιά άρπαξαν την γυναίκα από το παλτό της και για καλή της τύχη εκείνη την ώρα διερχόταν από το σημείο ακόμα μια γυναίκα η οποία έσπευσε σε βοήθεια και απομάκρυνε τα σκυλιά. Η καθηγήτρια σοκαρισμένη από το περιστατικό, έσπευσε τρομοκρατημένη στο σχολείο της αφού, ευτυχώς, δεν προκλήθηκε κάποιο τραύμα!

Το νέο περιστατικό με επίθεση των αδέσποτων σκύλων, έρχεται ακριβώς έναν μήνα μετά  την επίθεση σε άλλη γυναίκα η οποία υπέστη σοβαρά τραύματα από αδέσποτα!

Η ανησυχία των πολιτών για τις αγέλες από τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη, μάλιστα κάποια από αυτά και στον κεντρικό πεζόδρομο, έχει ενταθεί κατά πολύ. Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για ευθύνες φιλοζωικής που προστατεύει τα συγκεκριμένα αδέσποτα σκυλιά, χωρίς όμως να ακολουθεί τον νόμο περί υιοθεσίας. Ωστόσο κανείς δεν έχει κινηθεί νομικά και σίγουρα θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει τη θανάτωση των ζώων, όπως κάποιοι αναφέρουν, αλλά με σωστή αντιμετώπιση χωρίς κίνδυνο για τους ανθρώπους και με ασφάλεια για τα τετράποδα!

Η ΣΕΝΤΡΑ διαθέτει πλήρη στοιχεία της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση αλλά δεν τα δημοσιοποιεί κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *